Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Connect-r Copii

Artistul critică postul Antena 1 Cei doi soți reprezintă un adevărat fenomen și au o mulțime de fani în România printre aceștia numărându-se. Connect-R a făcut o postare pe contul său de Instagram în care spune cât de greșit este faptul că unii copii au astfel de exemple și idoli.

Connect-r copii
Fiica Lui Connect R Vrea Să Se Facă Cantăreață Video Libertatea

De ceva timp formează o familie alături de Misha şi fiica lor Maya.

Connect-r copii

. Proconsul feat Connect-R Raluka si Rucsy Blaxy Girls cu melodia Lumina de Craciun Music Video 2015. M-a-nteles strada m-alina golaneala Si faptu ca umpleam foaia Ma descarcam pe bitan scriam ce traiam Clar de n-avea asta golanu innebunea Si am zis ca vreau sa mbatranesc cu muzica. Acesta a înșelat-o pe fosta iubită cu Misha cea care i-a dăruit primul copil. Cei doi cântăreţi se pare că au fost dărâmaţi psihic după ce au aflat de boala fetiţei lor iar acesta a fost unul dintre motivele despărţirii.

Afirmatiile au fost facute in cadrul unui interviu acordat Euronews. Videoclip oficial filmat pentru piesa Incredere un single semnat Connect-R. Connect-R a divorțat dar gândul îi stă tot la fosta soție. Nu-i lăsați să vă judece Connect-R îi îndeamna pe toți ce-i care-l urmăresc să nu le mai permită celorlați să-i judece.

Nu mai lăsați pe nimeni să vă judece în funcție de starea pe care o are. Este fericit şi împlinit din toate punctele de vedere iar Cătălin Măruţă la invitat în platoul emisiunii pe care o prezintă pentru a afla ultimele detalii din. Stiri mondene aug 7 2021 Connect-R a făcut dezvăluiri sincere despre etnia sa și mai ales despre modul în care fiica. Mama artistului și-a descărcat sufletul în timpul unei emisiuni tv.

Nu ma judeca prea aspru mama Nu sunt fiul model insa nici νreo panarama Am probleme mama am probleme Si mi-e greu. Connect-R reacție dură la adresa Vulpiței și a lui Viorel. Fisiere mp3 link-uri de pe soundcloud zippyshare youtube. Într-un interviu Connect-R a mărturisit că el și Misha se gândesc să o înscrie la cursuri de canto.

SUBSCRIBE Connect-R Official YThttpsmarturlitYTsubscribeConnect-RManagement Booking Connect-RMarius China 40723315180 mariuschinasprint. Si el bea in cinstea mea fiindca o ardem la fel. Mirela Vaida are 3 copii acasă dar ar vrea să revină. Saptamana trecuta Connect-R a scris un mesaj emotionant despre Misha mama copilului lui si niciun cuvant nu prevestea vestea trista de astazi cand a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu de un an si aproape o luna.

Postarea emotionanta a facut-o Connect-R in urma cu cinci zile cand a facut publica o poza cu Misha. Aparent am tot ce mi-am dorit candva. Ploua cu fulgii de nea Frigul bate la fereastra mea Ma-ncearca un zambet caut in suflet Simt ca lipseste cineva Cand iarna bate iar la usa mea. TVmaniaro Haluaisimme näyttää tässä kuvauksen mutta avaamasi sivusto ei anna tehdä niin.

Beau in cinstea soarelui ca mi-a fost dor de el. Connect-R mesaj pentru fanii lui. Connect-R Muzica Lyrics. Connect-R trăiește cu o durere despre care nu foarte multă lume știe.

Publicul o știe doar pe Maya. Fratele lui Connect-R avea şapte luni când s-a stins din viaţă. Atunci cand mi-era greu te cautam mereu Nu raspundeai nici nu stiai cine sunt eu N-ai fost acolo n-ai fost acolo N-ai fost acolo nu. Mama avea doi copii şi vreo trei servicii.

Vedeta acuză postul de televiziune pentru că i-a promovat atât demult și a făcut din ei persoane publice. Un apropiat al Dianei cea cu care s-a iubit înainte de cântăreață a dezvăluit totul. Fiica lui Connect-R apostrofată de copii din cauza etniei sale. Connect-R a fost de curând invitat în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță unde a vorbit deschis despre regretele pe care le are din cauza greșelilor făcute în adolescență.

Informatii si lista cu melodiile lui Connect-R. Asistentele păcătoase ale lui Capatos dar şi alte nume din showbiz au concurat cot la cot cu blondele show-ului. Acesta a venit în emisiune pentru a își promova piesa nouă numită Independența și a relatat povestea pe care se bazează aceasta fiind inspirată din. Mut in resedinta la Constanta in sfarsit a.

Publicul o știe doar pe Maya. Drama lui Mădălin Ionescu. Si cum nu iau pastile Kamarera da-mi o bere. Am tot ce mi-a.

Adswkwklandtxt Welcome to rnb global university Haluaisimme näyttää tässä kuvauksen mutta avaamasi sivusto ei anna tehdä niin. Cantaretul roman Connect-R declara ca este mandru ca este tigan dar este de acord cu initiativa excelenta a presedintelui francez Nicolas Sarkozy de expulzare a romilor din Franta deoarece acestia ne fac de ras. Am hibernat ca ursul toata iarna. Am tinut mult la radacinile mele si mai tin un pic si acum.

Cu siguranță are un auz extraordinar și ne încântă auzul de fiecare dată când se pune la. Lui Connect-R i-au cam umblat ochii după femei frumoase tot timpul. Pentru a nu încheia sezonul fără ca telespectatorii să afle ce. Top piese cu versuri a lui Connect-R Stefan Relu Mihalache data nasterii 09 Iunie 1982 zodia Gemeni.

Versurile melodiei Lumina de Craciun. Fisierul a fost adaugat de xMp3 si poate descarca in format Mp3. Ani la rând a fost în atenția publicului datorită talentului său muzical dar și a sufletului său bun și altruist. Connect-R şi Maria Cârneci vor ţine piept armatei de blonde în războiul culturii generale.

Yaaa nu stiam ce urma Am tot auzit de mic viata-i grea Da pan sa fiu pe pa mea Nu mi se parea. Eu vara nu dorm Ey Decat daca-mi dai somnifere. Connect-R tată de patru copii. Connect-R și-a înșelat fosta iubită cu Misha Connect-R a fost prins cu mâța-n sac de.

Practic e clar că omul ce are în interior va proiecta și în afara lui. Connect-R a anunţat oficial că a divorţat de Misha după numai patru ani de căsnicie. ConnecT-R Vara Nu Dorm Lyrics. Fiul meu are limba pe jumătate paralizată.

Connect-R 35 sau Ștefan Relu Mihalache căci acesta este numele său din buletin este unul dintre cei mai iubiţi artişti din industria muzicală. Connect-R tată de patru copii. Connect-R N-ai fost acolo Lyrics. Noi am mai avut un copil care a murit.

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi din țară. C P 2018 Global RecordsIncredere Download StreamingiTunes. Connect-R - Åži totuÅŸi ce face Connect-R vara. A confirmat ceea ce bănuiau mulţi de ceva vreme.

Connect-r copii
Connect R A Rămas Fără Cuvinte In Fața Fetei Lui Ce I A Transmis Micuța Este Uluitor Impact

Connect-r copii
Connect R Si Misha Impreună La Ziua Fiicei Lor Cat De Mare A Crescut Maya

Connect-r copii
Connect R Si Misha Daţi De Gol De Fiica Lor Youtube

Connect-r copii
Connect R Divorteaza De Misha Boala Fetitei Lor Le A Distrus Casnicia Adpm

Connect-r copii
Exclusiv Connect R și Misha S Au Pregătit Pentru Transplant Cand Li S A Imbolnăvit Fetița S Au Asigurat Că Pot Fi Donatori Libertatea

Connect-r copii
Connect R Divorteaza De Misha Boala Fetitei Lor Le A Distrus Casnicia Adpm

Connect-r copii
Maya Apare In Videoclipul Tatălui Ei Connect R Este Mandru De Fiica Lui Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Connect-r copii
Poze Connect R și Misha Impreună Ce S A Intamplat Cu Ea Nu O Mai Recunoști

Posting Komentar untuk "Connect-r Copii"